Human Designers

Dialoog maakt goede wetenschap. En goede wetenschap verbetert het leven van mensen. In het voorjaar van 2023 organiseert UPV in samenwerking met de Peperfabriek een reeks van 5 coachingsessies waarin wetenschap, dialoog, humanisme en creatie centraal staan. Als man of vrouw van de 21ste eeuw krijg je de kans experten uit te dagen. Jij, als moderne human designer, reflecteert, stelt vragen, debatteert, schetst, ontwerpt en creëert workshops door en voor mensen.  

Sta jij met twee voeten in de 21ste eeuw en wil je van onze wereld een betere plek maken? Zie je uitdagingen en wil je ze aanpakken? Heb je een hart voor mens en wetenschap en wil mee doen aan ons project HUMAN2?

Schrijf je dan in voor ons traject! Je gaat als hedendaagse burger in dialoog met biologen, antropologen, urbanisten, ecologen en helpt meebouwen aan het humanisme van morgen. We onderzoeken de relatie tussen evolutie en moraliteit, een thema dat experten tijdens de samenkomsten van het traject HUMAN2 ook uitvoerig zullen behandelen dit voorjaar. Hoe kunnen we beter mens zijn? Samen met de experten zoek je antwoorden op deze vraag.

Zonder jou, geen wetenschap voor en door mensen. Schrijf je in voor één van onze sessies en ga in gesprek met onze experts!